SZR LIMARIJA STOJANOVIĆ Dragan Stojanović Preduzimač, Novosadska 43, 21234 Bački Jarak; Telefon 021/848-099; Sofije Vujić 7, 21000 Novi Sad; Telefon: 021/633-8128; Mobilni: 064/29-14-296

Prevod

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Vreme u Novom Sadu

An error occured during parsing XML data. Please try again.

Galerija

Nema slika

Login Form

Радио-телевизија Војводине - Вести - хронолошки

Радио-телевизија Војводине - Вести - хронолошки
 1. Облачно, местимично слаба киша, до 14 степени
  У Србији умерено до потпуно облачно, местимично са слабом кишом, на југу краткотрајни пљускови понегде са грмљавином, а на планинама провејавање снега.
 2. Крајиновић бољи од Траваље, следи дуел против Милојевића
  Српски тенисер Филип Крајиновић пласирао се у друго коло Сербиа опена, пошто је  савладао Италијана Стефана Траваљу 7:5, 5:7, 6:3.
 3. Времеплов: Рођен Војислав Илић
  На данашњи дан 1860. године, рођен је српски писац Војислав Илић, оснивач модерне српске лирике и творац веристичког израза у српској поезији. Његова лирика означила је раскид са романтичарском поезијом и обележена је мисаоним скептицизмом. Писао је елегичне, сетне песме у којима преовлађују мотиви прошлости и самоће: "Зимска идила", "Јесен", "Ја ништа више не верујем", "Тамара", "Исток". Радио је као коректор Државне штампарије у Београду, писар министарства унутрашњих послова, учитељ у Турн Северину и дипломатски чиновник у Приштини и Солуну. Дела: два издања "Песама" објављена за живота и сабрана дела обликована и објављена постхумно.
 4. Председник Србије: Пријем у ЕУ није реалан, али сам за један глас
  Председник Србије Александар Вучић изјавио је за сарајевску ТВ Фејс да жели да сви на западном Балкану говоре једним гласом и да заједно уђу у ЕУ, али сматра да то у овом тренутку није реално.
 5. Вучић: Апсолутни интерес Србије мир и стабилност
  "Србија треба да добије правично решење за многа питање и ништа више", изјавио је за сарајевску ТВ Фејс председник Србије Александар Вучић и навео "да то не значи да неко треба да се плаши Србије, јер је апсолутни интерес Србије мир и стабилност".