SZR LIMARIJA STOJANOVIĆ Dragan Stojanović Preduzimač, Novosadska 43, 21234 Bački Jarak; Telefon 021/848-099; Sofije Vujić 7, 21000 Novi Sad; Telefon: 021/633-8128; Mobilni: 064/29-14-296

Prevod

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Vreme u Novom Sadu

An error occured during parsing XML data. Please try again.

Galerija

Nema slika

Login Form

Радио-телевизија Војводине - Вести - хронолошки

Радио-телевизија Војводине - Вести - хронолошки
 1. УКРАЈИНСКА КРИЗА: Најмање две особе погинуле,две тешко повређене у украјинском нападу на Белгород
  Рат у Украјини – 464. дан. У Украјинском нападу дроновима оштећени су улаз у стамбени блок и неколико приватних кућа у Курску у Русији, изјавио је данас губернатор Курске области, Роман Старојт. Старојт је написао на Телеграму да у синоћњем нападу није било повређених, пренео је ТАС С.
 2. Зеленски најавио борбу против земаља које помажу Русији да заобиђе санкције
  Председник Украјине Володимир Зеленски изјавио је данас да ће почети "јавну борбу" са земљама које помажу Русији да заобиђе санкције.
 3. Норвешки стручњаци у Србији: Паралеле и поуке злочина на острву Утоја 2011. године и недавних масовних злочина у Србији
  Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић примила је данас представнике Норвешког центра за студије насиља и трауматског стреса (НКВТС) и Центра Утоја који су јој пренели искуства у вези са периодом после трагичног догађаја на острву Утоја 2011. године, када је убијено 69, већином младих особа.
 4. Додик: Бећировић манифестује поданичку свест, овакву БиХ ни Бошњаци неће хтети
  Након што је члан Председништва БиХ Денис Бећировић позвао Европску унију да уведе оштрије санкције Милораду Додику, председник републике Српске му је одговорио да је позив на санкције израз немоћи да се аргументима разговара са неистомишљеницима.
 5. НС блок организује бесплатне часове математике за ученике осмих разреда
  Удружење НС блок организује већ девету годину бесплатне часове намењене ученицима осмих разреда ради припреме за полагање завршног испита и уписа у средњу школу. И ове године часови математике биће одржани у просторијама удружења НС блок, на адреси Трг Марије Трандафил 4 у Новом Саду.