SZR LIMARIJA STOJANOVIĆ Dragan Stojanović Preduzimač, Novosadska 43, 21234 Bački Jarak; Telefon 021/848-099; Sofije Vujić 7, 21000 Novi Sad; Telefon: 021/633-8128; Mobilni: 064/29-14-296

Prevod

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Vreme u Novom Sadu

An error occured during parsing XML data. Please try again.

Galerija

Nema slika

Login Form

РТС :: Вести

Lista vesti
РТС :: Вести
 1. Мали Душан Тодоровић болује од епилепсије, нада за излечење у Турској
  Петогодишњи Душан Тодоровић из Лесковца болује од епилепсије. Наду да напади могу да се зауставе дали су лекари у Турској, али само испитивања коштају око 11.000 евра. У прикупљање средстава укључиле су се организације Буди хуман и Покрени живот.
 2. Пре одласка на летовање информишите се о условима и ценама коришћења роминга
  Пажљивим коришћењем мобилних телефона наши грађани би током туристичке сезоне и путовања у иностранство могли да избегну велике трошкове разговора, слања порука и преноса података, саветују из Министарства трговине, туризма и телекомуникација.
 3. Ветар у Нишу обарао стабла, РХМЗ издао упозорење за исток, југоисток и југозапад Србије
  Јако невреме захватило је Ниш и околину. Понегде је падао и слаб град, а јак ветар поломио је неколико стабала. Интервенисале ватрогасне екипе. РХМЗ упозорава на пљускове са грмљавином и градом.
 4. Провером утврђено да је дојава о бомби у згради РТС-а била лажна
  Радио-телевизији Србије током дана је било дојављено да је у згради РТС-а постављена бомба. Након контрадиверзионог прегледа зграде утврђено да је дојава била лажна.
 5. Шефе, све завршено