SZR LIMARIJA STOJANOVIĆ Dragan Stojanović Preduzimač, Novosadska 43, 21234 Bački Jarak; Telefon 021/848-099; Sofije Vujić 7, 21000 Novi Sad; Telefon: 021/633-8128; Mobilni: 064/29-14-296

Prevod

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Vreme u Novom Sadu

An error occured during parsing XML data. Please try again.

Galerija

Nema slika

Login Form

РТС :: Вести

Lista vesti
РТС :: Вести
 1. Родитељи осумњиченог за пуцњаву у Мичигену одбацили кривицу за убиство
  Џејмс и Џенифер Крамбли, родитељи 15-годишњег Итана Крамблија, који је осумњичен да је у уторак убио четворо ученика средње школе "Оксфорд" у мичигенском округу Окленд, изјаснили су се да нису криви по четири тачке оптужнице за убиство из нехата.
 2. Момировић: Обилазница око Београда биће завршена за годину дана
  Обилазница око Београда, о којој се говори више од 30 година, мора бити комплетно завршена до краја следеће године, изјавио је данас министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић.
 3. Мали: Влада у четвртак о изменама Закона о експропријацији
  Очекујем да ћемо већ на наредној седници Владе у четвртак имати измене Закона о експропријацији, рекао је министар финансија Синиша Мали. Нагласио је да тај закон нема везе са компанијом "Рио Тинтом".
 4. Тело мушкарца пронађено на улици у Врању
  Пронађено тело мушкарца око поноћи у Карађорђевој улици у Врању, потврђено је у Полицијској управи у Врању.
 5. Матићева: Мокра Гора раме уз раме са швајцарским селима, не заостају ни Гостиље, ни Тршић
  Министарка трговине, туризма и телекомуникација Татјана Матић наводи за РТСда је Светска туристичка организација препознала Мокру Гору као изузетан пример руралне дестинације са великим потенцијалом за унапређење сеоског туризма. Јако смо поносни што су се наша села, поготово Мокра Гора која је међу победницима, нашла раме уз раме са селима из Швајцарске, Аустрије, Шпаније која су такође награђена, истиче Матићева.