SZR LIMARIJA STOJANOVIĆ Dragan Stojanović Preduzimač, Novosadska 43, 21234 Bački Jarak; Telefon 021/848-099; Sofije Vujić 7, 21000 Novi Sad; Telefon: 021/633-8128; Mobilni: 064/29-14-296

Prevod

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Vreme u Novom Sadu

An error occured during parsing XML data. Please try again.

Galerija

Nema slika

Login Form

РТС :: Вести

Lista vesti
РТС :: Вести
 1. Москва: Потиснуте украјинске снаге из дела Доњецка; Кијев: Руске залихе ракета при крају
  Рат у Украјини – 287. дан. Међусобне оптужбе Кијева и Москве за гранатирања Запорожја. Украјинска обавештајна служба тврди да се руске залихе ракета приближавају крају. Русија са друге стране наводи да противнику наносе велике губитке у људству и војној техници у областима Луганска и Доњецка. Поручује и да за сада не види простор за мировне преговоре.
 2. Поново се производе вагони у "Гоши" – у плану запошљавање још 100 радника
  У фабрици шинских возила "Гоша" у Смедеревској Паланци, пројектован је и произведен вагон за превоз контејнера. Овај тип вагона се први пут производи у Србији, а спада у најтраженије теретне вагоне у Европи и свету.
 3. Борко Петровић најбољи предавач на свету у конкуренцији од 110 држава
  Најбољи едукатор и предавач на свету је Борко Петровић, професор енглеског језика у параћинској гимназији и Основној школи "Стеван Јаковљевић". Учествовало је 110 држава, а награда му је уручена на свечаности у Њу Делхију.
 4. Кишовит дан у већем делу земље, температура до 14 степени
  Очекује нас кишовит дан. Највише падавина се прогнозира у западним и централним пределима. Једино ће на југу бити умерено облачно са сунчаним периодима. Ујутру на крајњем северу -2 степена, током дана од 4 степена у Војводини до 14 на југу. У Београду до 6 степени.
 5. Два милиона долара за лакши пут до посла особама са инвалидитетом
  У Србији живи око 800 хиљада особа с инвалидитетом. Тек девет одсто има стално запослење. Да им пут до запослења буде лакши, покренут је пројекат економског оснаживања, који ће се током наредне четири године спровести у 6 градова у Србији. Пројекат је вредан два милиона долара.