SZR LIMARIJA STOJANOVIĆ Dragan Stojanović Preduzimač, Novosadska 43, 21234 Bački Jarak; Telefon 021/848-099; Sofije Vujić 7, 21000 Novi Sad; Telefon: 021/633-8128; Mobilni: 064/29-14-296

Prevod

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Vreme u Novom Sadu

An error occured during parsing XML data. Please try again.

Galerija

Nema slika

Login Form

РТС :: Вести

Lista vesti
РТС :: Вести
 1. Након првог сучељавања Трампа и Бајдена комисија доноси измене, уводи ред у дебате
  Америчка комисија за председничке дебате саопштила је да ће усвојити "нове алате" како би увела ред у наредне дебате председничких кандидата Доналда Трампа и Џоа Бајдена, након што је прва прошла у лошој атмосфери са пуно оптужби и упадања у реч.
 2. Нови простор и опрема за студенте Електронског факултета у Нишу, НИС уложио пет милиона динара
  Студенти Електронског факултета у Нишу добили су простор за реализацију пројеката у области дигитализације и нових технологија. У опремање компанија НИС уложила је пет милиона динара на основу уговора о пословно-техничкој сарадњи који су компанија и факултет потписали прошле године.
 3. Папа одбио да се састане са Помпеом
  Из Ватикана је речено да је одбијен захтев америчког државног секретара Мајка Помпеа за аудијенцију код папе Фрање уз оптужбе на рачун Помпеа како покушава да католичку цркву увуче у америчке председничке изборе осуђујући односе Ватикана са Kином.
 4. Том Гаши и Фатон Кљинаку одбили позив Специјалног суда
  Специјални суд позвао је адвоката Организације ратних ветерана ОВК Тома Гашија и секретара те организације Фатона Кљинакуа, али су они поручили да се неће одазвати том позиву, преноси "Коха".
 5. Вархељи следеће недеље у Београду
  Европски комесар за проширење Оливер Вархељи требало би да седеће недеље у Београду представи извештај о напретку Србије и Економско инвестициони план за Западни Балкан, сазнаје "Танјуг" у Бриселу.