SZR LIMARIJA STOJANOVIĆ Dragan Stojanović Preduzimač, Novosadska 43, 21234 Bački Jarak; Telefon 021/848-099; Sofije Vujić 7, 21000 Novi Sad; Telefon: 021/633-8128; Mobilni: 064/29-14-296

Prevod

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Vreme u Novom Sadu

An error occured during parsing XML data. Please try again.

Galerija

Nema slika

Login Form

РТС :: Вести

Lista vesti
РТС :: Вести
 1. Тела погинулих у аутобуској несрећи у Хрватској допремљена на КиМ
  Тела десет особа настрадалих у превртању аутобуса код Славонског брода у Хрватској, допремљена су на Косово и Метохију.
 2. Попијте хладну лимунаду и помозите малом Бошку да добије најскупљи лек на свету
  Шестомесечном Бошку Гуглети који има спиналну мишићну атрофију, неопходна је наша помоћ. Уколико желите да помогнете дођите у Вукову задужбину у Краља Милана 2 у Београду да се освежите лимунадом, а сав приход биће прослеђен Бошку како би добио најскупљи лек на свету.
 3. Петковић: Тражићемо додатно обезбеђење за Драгицу Гашић
  Адвокатски тим који је ангажовала Канцеларија за Косово и Метохију тражиће додатно обезбеђење за српску повратницу у Ђаковицу Драгицу Гашић и њен стан, као и што скорији почетак истраге након што јој је стан обијен, испретуран и покраден, написао је "Твитеру" директор Канцеларије Петар Петковић.
 4. Преминула докторка Драгана Обрадовић
  Проф. др Драгана Обрадовић, специјалиста неурологије на ВМА, стручњак са великим искуством у лечењу мултипле склерозе, преминула је после борбе са тешком болешћу.
 5. Батровци, цариници запленили 34.000 евра сакривених у чарапама
  Цариници су у сарадњи са полицијом запленили 34.000 евра, које су двојица мушкараца на прелазу Батровци покушали да илегално пренесу преко границе тако што су свежњеве новца сакрили у две мушке чарапе.