SZR LIMARIJA STOJANOVIĆ Dragan Stojanović Preduzimač, Novosadska 43, 21234 Bački Jarak; Telefon 021/848-099; Sofije Vujić 7, 21000 Novi Sad; Telefon: 021/633-8128; Mobilni: 064/29-14-296

Prevod

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Vreme u Novom Sadu

An error occured during parsing XML data. Please try again.

Galerija

Nema slika

Login Form

РТС :: Вести

Lista vesti
РТС :: Вести
 1. Крушевац, експлозија бомбе бачене испод аутомобила
  У крушевачком насељу Бивоље у раним јутарњим сатима експлодирала је бомба.
 2. Жене у Србији бројније и образованије али мање плаћене
  Закон о родној равноправности требало да буде усвојен до краја пролећног заседања парламента и он ће омогућити равноправно учешће жена и мушкараца у јавном и политичком животу, наводи за РТС потпредседница Владе и председница Координационог тела за родну равноправност Зорана Михајловић.
 3. Вучић честитао Дан жена: Хвала за све што чините за Србију
  Председник Србије Александар Вучић честитао је Међународни дан жена – 8. март.
 4. Грујичић: Све више људи у метастатској фази започиње лечење, жене долазе са отвореним ранама на дојци
  Жене у Србији најчешће оболевају од рака дојке, плућа, гинеколошких малигнитета. Откривене на време, те болести могу бити спречене и излечене, али код нас није тако – жене не мисле довољно на своје здравље. Директорка Института за онкологију проф. др Даница Грујичић наглашава да је током претходне године огроман број пацијената започињао лечење тек у завршној форми болести, као и да су жене долазиле са отвореним ранама на дојци. Мој апел женама је да, без обзира на корону, ако су напипале нешто на дојци, ако имају жене у фамилији које су боловале од канцера, јавите се Институту за онкологију и радиологију и немојте чекати да промена нарасте.
 5. Одаловић: Приштина треба да отвори архиве - људи нису нестали у шуми, они су ликвидирани
  Генералнин секретар Скупштине Вељко Одаловић рекао је за РТС да је Ранко Грјић, који је погинуо од НАТО бомби, пре два дана поново сахрањен код Пећи и да то није једини пример скранављења гробаља.